StockholmCity 500x200

Stockholm City Voices  

Stockholm City Voices den lilla kören med det stora soundet!! Nordiska mästare 2016 och kvalificerade till VM i Las Vegas i oktober 2017!  

Vi är en grupp på ca 45 kvinnor, som brinner för att skapa fantastisk musik och har en passion för att vidareutvecklas musikaliskt. Vi har sedan september 2016 två nya musikaliska ledare, Tindra Thor och Viveka Boettge. De har båda varit med i kören under många år och deltagit i vår otroliga resa med tidigare dirigent Mo Field.

Under Mos ledarskap och med hennes stora musikalitet och fingertoppskänsla har Stockholm City Voices nått oanade höjder - och vi ser med stor tillförsikt fram emot att fortsätta resan tillsammans med Tindra och Viveka.

Varje vecka jobbar vi på  att utveckla rösten – vårt instrument. Vår ambition är alltid superb sångteknik, personlig utveckling och att kontinuerligt stärka oss som grupp - och självklart att ge vår publik en härlig musikalisk upplevelse. Vi sjunger fyrstämmig a cappella på hög nivå, med en blandad repertoar av barbershop, jazz, pop, visor, swing och soul.

Viktigast av allt är att vi har kul tillsammans!

Vi ÄLSKAR att sjunga tillsammans, men mest av allt vill vi sjunga för DIG, så kom och hälsa på oss...
www.stockholmcityvoices.se

www.facebook.com/stockholmcityvoices

www.instagram.com/stockholmcityvoices

www.youtube.com/stockholmcityvoices

 

mapofnordic2014