Gästkväll hos Stockholm City Voices

Basic event info
Event date: 
Aug 24 2022 - 6:00pm to 9:00pm
Public event fields

Stockholm City Voices söker nya duktiga sångerskor – är du en av dem?

Till det här intaget letar vi främst efter sångerskor i det lägsta och det högsta registret, det vill säga låga altar och höga sopraner (eller basar och tenorer på barbershop-språk). Varmt välkommen på gästkväll i Bagarmossens Folkets Hus onsdag den 24 augusti kl 18.00! (Föranmälan krävs.)

Stockholm City Voices är en kvinnlig tävlingskör med ett 50-tal medlemmar som sjunger fyrstämmig a cappella på hög nivå. Förutom att vi tävlar internationellt i genren barbershop och har placerat oss i topp tio vid barbershop-VM ett flertal gånger, sjunger vi även rock, pop, jazz, visor och julmusik. Våra luciakonserter är en årlig tradition!

 

Vi har hög musikalisk ambition och vi älskar det vi gör. Hos Stockholm City Voices får du möjlighet att gå på djupet med röstvård, sångteknik, sound, renhet i ackord och tolkning av arrangemang. Dessutom har vi fantastiskt roligt tillsammans!

 

Nu söker vi kvinnor med höga ambitioner som vill ta del av våra fortsatta utmaningar! Kontakta [email protected] PÅ FÖRHAND för att anmäla dig till preaudition och få mer information!